Interieuradvies Hattemerbroek

Voor dit Interieuradvies Hattemerbroek werd MetDanique gevraagd om een industriële, stoere maar warme sfeer te creëren. De bewoners hadden al plannen om een stuk aan de nu nog huidige eetkamer uit te bouwen zodat er meer leefruimte ontstaat. De nieuwe uitbouw gaf direct ook nieuwe mogelijkheden wat betreft de indeling en inrichting. Een van de woonwensen van de bewoners was in het hoekje van de woning een nieuwe pallet kachel, dat de audio op de juiste plek in de ruimte kon staan en ondanks de industriële stijl de ruimte een warme, knusse sfeer uitstraalde.

In het interieuradvies hebben we tijdens de tussenoplevering een andere indeling samengesteld. Een fijne, modulaire bank werd het middelpunt van de woning die door de speelse opstelling direct twee zithoekjes creëerde. De eetkamer verhuisde naar de voorkant van de woning en in het hoekje bij de pallet kachels vormen de twee huidige, geliefde chesterfield stoelen samen een fijne zithoek. Op de wand bij de eetkamer heb ik in het ontwerp gekozen voor steenstrips om de industriële stijl extra te benadrukken maar zo dat het niet altijd in het zicht is. Een echte eyecather zodra je de hoek om komt! De rood/bruine kleur van de steenstrips heb ik ook in het hoekje achter de kachel op de muur terug laten komen. Om op deze manier de verschillende hoekjes met elkaar te betrekken.

In de uitbouw komt een betonlook vloer om de overgang met de houten vloer wat rustiger te maken. Twee modules van de modulaire bank vormen aan deze kant samen met de twee groenen stoelen een extra zithoekje. Een speelse, industriële woonkamer waarmee de bewoners nog veel kanten op kunnen!

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Hattemerbroek nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Tags
interieuradvies, interieuradvies aan huis, Interieuradvies Hattemerbroek, Interieurstyliste, ontwerp, styliste