Interieuradvies Hendrik-Ido-Ambacht

Een super gezellig stel uit Rotterdam vroeg MetDanique  om een interieuradvies voor de gehele woning van hun nieuwe huis in Hendrik-Ido-Ambacht te ontwerpen. Omdat het een nieuwbouw woning betreft dacht ik mee vanaf het begin om zo de keuzes voor al het meerwerk optie’s te gemakkelijke. Zo konden we alle optie’s helemaal naar wens samenstellen, passend bij hun persoonlijke woonwensen en het ontwerp! De woonwens voor hun nieuwe thuis was vooral warmte, gezelligheid met een stoere touch. Waar zij echt thuis kwamen, fijne relax plekken hadden en een ruimte lounge bank. Maar bovenal, eenheid door de gehele woning.

 

MetDanique dacht mee met de benedenverdieping en de bovenverdieping, ontwierp de plannen voor de ruimte walk-in-closet en dacht mee met de indeling van de badkamer. Voor de benedenverdieping kwam er tijdens de tussenoplevering nog een woonwens bij; een mooi maatwerk meubel met een sfeervolle, elektrische houtkachel. De natuurlijke sfeer en tinten zijn in elke kamer terug te zien. Om eenheid te creëren koos ik voor een groen kleuren palet met als accent een zachte, warme grijs. Om te voorkomen dat het een kleurenpalet wat saai zou worden gebruikte ik in elke kamer andere tinten en accenten. Zo kreeg de benedenverdieping met hout, leer en zwarte accenten een wat meer stoere sfeer. Werd de Master bedroom voor dit interieuradvies Hendrik-Ido-Ambacht een serene kamer waar de bewoners hun dag rustig en ontspannen kunnen beginnen en eindigen. De ruimte extra kamer die als walk-in-closet dient een luxere touch door zachte stoffen en gouden details. De badkamer en het toilet beneden kregen een lichtgroene tint gecombineerd met zwarte accenten een optisch ruimere en industriële touch. Eenheid door de gehele woning maar elke kamer met zijn eigen unieke sfeer!
Op de portfolio pagina kunt u meer interieuradviezen bekijken. Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!
Tags

Interieuradvies Hendrik-Ido-Ambacht, Interieuradvies Rotterdam. Nieuwbouw woning, Interieurstyling, slaapkamer