Interieuradvies Loft Vaassen

Dit interieuradvies is helemaal uitgevoerd en is hier te bekijken. 

Voor een heel gezellig gezin uit Vaassen mocht ik een interieuradvies maken voor de gehele benedenverdieping van hun loft. Die naast de woon + eetkamer ook een slaapkamer, badkamer, buitenruimte, hal en kantoor bevatte. Ook de verouderde keuken mocht in het interieuradvies een goede en makkelijke make-over krijgen. Maar het allerbelangrijkste in hun nieuwe woning is; twee culturen samenbrengen. De Arabische achtergrond van de man moest ook zeker terug te zien zijn in de woning. Dus de woonwens was voornamelijk een stoere loft achtige woning met een arabische touch.

De bouw van de woning is erg bijzonder wat ik daarom ook graag in het interieur wilde laten terug zien. De bewoners zijn gek op blauw en wilde graag een indrukwekkende entree, de hal kreeg daarom helemaal, inclusief het plafond de kleur Navy Blue met gouden details. Om de nadruk te leggen op de hoge muren in de woonkamer kreeg de bovenste 50cm weer de blauwe kleur Navy Blue, wat direct voor eenheid tussen beide ruimtes zorgt. Twee leren banken die met de ruggen tegen elkaar aanstaan waardoor er twee verschillende zitjes ontstaan is het middelpunt van de kamer zodra je via de gouden stalen deuren binnen komt. De hoge schouw wordt betegeld met een blauw tegeltje in Arabische stijl. Om ook het goud in de woonkamer terug te laten komen en de wenteltrap naar de vide juist meer te benadrukken krijgt ook deze een gouden kleur.

Het kantoor kreeg een luxe maar zakelijke sfeer, door twee muren een half hoog muurtje te geven werd de ruimte optisch smaller en dus knusser. Op de wand achter het zitje komt een grote DockFour met mooie en functionele panelen waarmee we onder andere de akoestiek verbeteren.

 

MetDanique werd ook gevraagd voor het interieur van de slaapkamer met ensuite badkamer inclusief buitendouche!

 

Dat ontwerp kan je hier bekijken! Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Loft Vaassen nog meer interieuradviezen bekijken. Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!