Interieuradvies moderne woning Vaassen

MetDanique werd gevraagd om een interieuradvies te ontwerpen voor deze moderne woning in Vaassen. Voor de benedenverdieping van hun huis was dit leuke gezin opzoek naar meer warmte en gezelligheid. De woning bevat veel ramen en staat in een mooie natuurlijke omgeving wat dan ook het concept voor het interieurontwerp was. Deze ramen waren dan ook direct de reden waarom de bewoners advies wilde bij hun inrichting. Bij de indeling was het belangrijk dat er en naar buiten kon worden gekeken maar de woning ook knus en warm aanvoelde. Het buiten naar binnen halen door gebruik te maken van natuurlijke materialen en kleurtinten uit de omgeving. De kinderen kregen hun eigen speelplekje bij de ramen, extra fijn het daglicht om in te spelen! Doordat de woning veel ramen bevat was de akoestiek niet helemaal naar wens, om deze te verbeteren ontwierp MetDanique in het interieuradvies ook akoestische oplossingen.

 

Op de afbeeldingen hiernaast zie je het sfeer moodboard en de 3D gerenderde van het interieuradvies moderne woning Vaassen. Bekijk hier wat  ik voor jou kan betekenen of hoe een Interieuradvies in zijn werking gaat.

 

Opzoek naar inspiratie voor jouw woning? Op Pinterest en Instagram voorzie ik je graag van de laatste trends en interieurinspiratie.