Interieuradvies Nijmegen

MetDanique werd gevraagd om een interieuradvies te maken voor deze te verbouwen woning in Nijmegen. De woonwens van dit gezellige gezin uit Nijmegen voor de nieuwe woning was een lichte, knusse woning met eye-cathers en opvallende elementen. Met een rustige en warme sfeer als basis in het kleurgebruik ontstond er ruimte om bijvoorbeeld uit te pakken met het gave behang in de leefkeuken. De mooie design tafel en een grote hoekbank was het uitgangspunt voor de indeling van de ruimte. Ik ontwierp een maatwerk bankje waar de kinderen heerlijk kunnen relaxen, spelen en opbergen. Wel zo handig! De geliefde piano kreeg ook een plekje in de leefkeuken, een prachtig familie item wat natuurlijk zeker een mooi plekje verdiend. Een speels interieur wat bestaat uit een mix van moderne, bohemien en vintage times. Een echt familiehuis waar er voor iedereen een plekje is om te kunnen relaxen en genieten.

 

Op de afbeeldingen hiernaast zie je het sfeer moodboard en de 3D gerenderde visuals van het interieuradvies Nijmegen. Bekijk hier wat  ik voor jou kan betekenen of hoe een Interieuradvies in zijn werking gaat.

 

Opzoek naar inspiratie voor jouw woning? Op Pinterest en Instagram voorzie ik je graag van de laatste trends en interieurinspiratie.