Interieuradvies Olst

Een gezellig gezin uit Olst had MetDanique gevraagd om een interieuradvies te ontwerpen voor hun woning. Er was namelijk al sprake van een hele mooie basis in hun nieuwbouw woning, zoals een mooie beton vloer, een fijne keuken en de juiste raamdecoratie. Maar het voelde voor deze bewoners nog niet helemaal af.. Dus wilde zij graag advies over de kleuren, materialen en de accessoires. Hun woonwens; een warm, stoer interieur. De natuur wat meer naar binnen halen doormiddel van planten en een knusse sfeer door de gehele woning. Oh, en het liefste mooie stalen deuren! In het advies kreeg de woonkamer een andere indeling, waardoor de kamer ruimer maar tegelijkertijd ook knusser aanvoelde! Ontwierp Danique een maatwerk kast waarin de tv komt te staan, een relax hoekje en een fijn plekje voor hun kinderen om te kunnen spelen. Uiteraard kregen ook de zo gewenste stalen deuren een mooie plek.

 

Op de afbeeldingen hiernaast zie je het sfeer moodboard en de 3D gerenderde visuals van Interieuradvies Olst. Bekijk hier wat  ik voor jou kan betekenen of hoe een Interieuradvies in zijn werking gaat.

 

Opzoek naar inspiratie voor jouw woning? Op Pinterest en Instagram voorzie ik je graag van de laatste trends en interieurinspiratie.