Interieuradvies Staphorst – woonboerderij

Voor dit Interieuradvies Staphorst – woonboerderij werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor het ouderlijk huis! Een super leuke uitdaging vanwege het feit dat het op een monumentale woonboerderij ging die de bewoners geheel gingen verbouwen.

Gang

 

De hal van deze woonboerderij wordt echt een toffe binnenkomer. Door de oude staldeuren kom je via het binnenplaatsje binnen in de hal. We kozen hier voor een grijze waaltjes vloer die een knipoog geeft naar de oude stalvloeren. De ronde spiegel geeft een detail van de oude ramen ook binnen weer

 

Leefkeuken

 

In de leefkeuken komt een moderne, maar landelijke groene keuken. Daartegenover een zwarte ovale eettafel die de ruimte een stoere touch geeft. De groene tegels geven de keuken net wat meer pit en de luchtige lampen zorgen voor een dromigere sfeer. Op de wand die de leefkeuken en de woonkamer verbindt heb ik een fotobehang van een bos gekozen. Zodat we de mooie landelijke omgeving van buiten ook binnen doortrekken. Door het behang rondom de opening te plaatsen geeft het een extra ruimtelijke sfeer.

 

Woonkamer

 

In de woonkamer staat de huidige grote  bank van de bewoners tegenover het maatwerkmeubel met hard. De woonboerderij is zo gebouwd dat we gedeeltelijk het hoge plafond zien. Om deze extra te benadrukken heb ik hier wandlampen geplaatst die de unieke vorm extra benadrukken. De piano is een prachtig persoonlijk item in huis die we door het behang extra benadrukken  en een heel gezellig hoekje van maken.

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Interieuradvies Staphorst – woonboerderij nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Tags

interieuradvies, Interieuradvies Staphorst - woonboerderij, monumentaal huis, monumentaal pand, woonboerderij