Interieuradvies Vaassen

Voor dit interieuradvies in Vaassen werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de benedenverdieping. De woning had al een mooie basis maar de bewoners miste een goed passende indeling en opvallende items waardoor de woning echt bij hun als gezin zou aansluiten. De voornaamste woonwens was dan ook een gezellige warme ruimte waar er voor het hele gezin een plekje is. Het kinderhoekje, de poster wand en de schouw waren een van de basis onderdelen waar de bewoners blij mee waren en die dus ook mee moesten in het ontwerp.

Om de rechthoekige vormen van de woning wat te doorbreken kreeg de eetkamer een ovale eettafel met verschillende, rond gevormde stoelen erom heen. De twee soorten materialen en kleuren geven de eetkamer een speelse en warme sfeer. Om eenheid in de eetkamer te creëren koos ik de posters voor de poster wand in hetzelfde kleurenschema als de woning door. Groene natuurlijke tinten en warme roze terra voor de details.

Op de lange wand ontwierp ik een maatwerk kast met opberg maar vooral persoonlijke styling ruimte. Hierin kunnen de bewoners dierbare items, mooie herinneringen en verzamelde pronkstukken in plaatsen. De kast krijgt dezelfde lichtgroene kleur die beide muren in de zithoek kregen waardoor er optisch gezien vanuit de woonkamer een knusse, warme hoek ontstaat. Om de schouw nog beter tot zijn recht te laten komen kreeg deze een ton-sur-ton effect een donkerdere groentint. In de hoek naast de schouw komt een draaifauteuil zodat de bewoners een heerlijke relax plek naast de kachel hebben, gemakkelijk naar het gezelschap op de bank kunnen draaien maar ook van het uitzicht naar buiten kunnen genieten.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Vaassen nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!