Interieuradvies Vaassen

Voor een gezellige familie uit Vaassen mocht MetDanique voor de woonkamer een interieuradvies maken. De woonwens was een warme, landelijke en een tikkeltje stoere woning. De indeling van de woonkamer werd veranderd, de banken kwamen recht tegen de wanden te staan en de rechthoekige tafel werd vervangen door een rond model. Ronde vormen geven een luchtige sfeer aan de ruimte en zorgen voor fijne looproutes. Aan de wand achter de tafel plaatste ik een mooie IXXI in de kleurtinten van het gebruikte palet wat zorgde voor een gezellige én rustige uitstraling. Een strak, stoer tv meubel staat nu naast de geliefde landelijke kast die doordat ze in een kleur zijn geschilderd een mooie eenheid vormen. Om de woonkamer groter te laten ogen werden de lamellen en gordijnen vervangen door lichtdoorlatende vouwgordijnen en kregen de wande een licht groene tint.

De bewoners gingen vol enthousiasme aan de slag en extra leuk; MetDanique werd bijna een jaar later weer gevraagd voor een interieuradvies voor de eetkamer!

 

 

Op de afbeeldingen hiernaast zie je het sfeer moodboard en de 3D gerenderde visuals van Interieuradvies Vaassen. Bekijk hier wat  ik voor jou kan betekenen of hoe een Interieuradvies in zijn werking gaat.

 

Opzoek naar inspiratie voor jouw woning? Op Pinterest en Instagram voorzie ik je graag van de laatste trends en interieurinspiratie.