Interieuradvies Venlo

Voor dit Interieuradvies Venlo werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor een keuken/eetkamer en woonkamer. De bewoners miste een warme en knusse sfeer. Voor de eethoek wilde ze graag een lange eettafel waar ze lekker met vrienden kunnen borrelen en voor de woonkamer een gezellige zithoek waar de kinderen ook kunnen spelen. 

 

 

KEUKEN,- EN EETKAMER

Voor de keuken en eetkamer ben ik gegaan voor warme tinten en natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een knusse sfeer. Ik heb gekozen voor een houten rechthoekige eettafel, welke ik heb gecombineerd met verschillende stoelen van zowel hout als fijne zachte stof. Dit geeft een warm maar speels effect. Het hout van de tafel komt ook zeker terug in de rest van de ruimte, zo staat er een prachtige houten kast en bijzettafel in kamer. Door materialen eerdere maken terug te laten komen creëer je eenheid in je woning. Een kleine knipoog naar de oude luxe van de woning maakte we met de kroonluchters boven de eettafel. Dit zijn echt de eye catchers van de eetkamer. Ook dit heb ik weer terug laten komen in de zithoek. Het behang in combinatie met de gouden vloerlamp en teddy stoel maken een knus hoekje waar je heerlijk je ochtend kunt beginnen met een kopje koffie.

 

WOONKAMER

De woonkamer van het interieuradvies Venlo heeft een ontzettend mooie ramen maar liet aan de voorkant toch stiekem wat weinig daglicht binnen. De woonkamer kreeg daarom ook een fijne lichte sfeer. De zachte warme tint zorgt voor een warme uitstraling zonder dat het allemaal net iets te kill wordt. Een grote bank geeft het gezin heerlijk de ruimte om gezellig samen tv te kijken en genieten van de mooie haard.

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Venlo nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

TAGS

interieuradvies nijmegen, interieurontwerp, nieuwbouw, nieuwbouwwoning, Nijmegen, zelf bouw