INTERIEURADVIES WENUM-WISSEL

MetDanique werd gevraagd om een interieuradvies te maken voor deze mooie, vrijstaande woning in Wenum-Wissel. Bij dit interieuradvies mocht MetDanique ook meedenken en ontwerpen aan de uitbreiding van deze woning. De bewoners waren van plan te gaan verbouwen en wilde eerst graag zien wat hun verschillende optie’s waren. Zo ontwierp MetDanique mee aan de ‘wintertuin’ en de modernisering van de houtkachel. De woonwens is een gezellig familiehuis waarin alle ruimtes een passend geheel zouden zijn. Een speelse en warme mix van vintage en modernere meubels met een stoere touch. Zo kreeg alle persoonlijke items een mooie plek in de woning en werd er voor alle gezinsleden een zitplekje naar wens gecreëerd.

 

Op de afbeeldingen hiernaast zie je het sfeer moodboard en de 3D visuals van het interieuradvies Wenum-Wissel.. Bekijk hier wat  ik voor jou kan betekenen of hoe een Interieuradvies in zijn werking gaat.

 

Opzoek naar inspiratie voor jouw woning? Op Pinterest en Instagram voorzie ik je graag van de laatste trends en interieurinspiratie.