Interieuradvies Woudenberg

Voor het interieuradvies Woudenberg werd MetDanique gevraagd door een gezellig gezin om advies te geven over de benedenverdieping. De woning was net gekocht en er waren grootste plannen die zij graag in 3D zagen. Maar wilde ook graag verrast worden met mijn ideeën wat betreft een fijne indeling en leuke inrichting van de woning.  De woonwens voor dit echtpaar met een jong kindje in Woudenberg is een sfeervol en gezellig familiehuis waarin stoere elementen centraal staan. Een industriële maar warme sfeer. De man van het stel kookt graag waardoor een fijne ruime eethoek een echt must was. Een grote eettafel met genoeg zitplekken om avonden aan te kunnen eten en borrelen met vrienden en familie.  En natuurlijk moest er ook voor hun zoontje een speelplekje komen. In de uitvoering ontwierp MetDanique een maatwerk eet- speelbank en tv meubel. Handig voor genoeg zitplekken aan tafel, biedt direct opbergruimte én multifunctioneel inzetbaar.

 

Op de afbeeldingen hiernaast zie je het sfeer moodboard en de 3D visuals van interieuradvies Woudenberg. Bekijk hier wat  ik voor jou kan betekenen of hoe een Interieuradvies in zijn werking gaat.

 

Opzoek naar inspiratie voor jouw woning? Op Pinterest en Instagram voorzie ik je graag van de laatste trends en interieurinspiratie.