Interieurontwerp Deventer

Voor dit Interieurontwerp Deventer mocht MetDanique in 2019 al een ontwerp maken voor de benedenverdieping en in 2021 voor de zolder. Over beide ontwerpen kun je meer lezen op de ontwerp pagina’s Interieuradvies Deventer en Interieuradvies Deventer Slaapkamer. Samen met Beate vriendin en de fotografe van BeetjeHome bracht ik een bezoekje aan Gerealiseerd interieuradvies Deventer. Het resultaat van het ontwerp en de uitvoering vind je hier!

 

HET INTERIEURONTWERP

 

De bewoners van Interieurontwerp Deventer wilde graag een warme, knusse sfeer en waren opzoek naar een fijne, lichte indeling. Om het kinderhoekje ook echt onderdeel van het interieur te laten zijn verwerkte ik deze in een ontwerp voor een maatwerk kast. Hierboven kunnen de ouders mooie styling items kwijt en in de kasten achter de webbing deurtjes is er genoeg opbergruimte voor speelgoed. De eetkamer plaatste we bij de openslaande deuren en deze wand kreeg samen met het raam op de lange wand een lichte groen tint. Zo verbinden we de mooie tuin ook echt met binnen. De gordijnen geven een knusse sfeer aan de ruimte, vooral ‘s avonds en verbeteren de akoestiek in de woning. In de keuken koos ik o.a. voor gouden hanglampen, gouden details en planten om de ruimte helemaal af te maken.

 

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieurontwerp Deventer nog meer interieuradviezen bekijken. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we eens gratis en vrijblijvend kennismaken!

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!