Kantoor interieurontwerp Boxtel

Voor dit Kantoor interieurontwerp Boxtel werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor verschillende kantoren en de kantine. De kantine mocht namelijk echt een gezellige plek worden waar er voor iedereen een fijne lunchplek is, er gemakkelijk een workshop kan worden gegeven maar ook gezellig geborreld op de vrijdagmiddag.

 

Kantine

 

In de kantine plaatste we een nieuwe keuken in de huisstijl kleuren van het bedrijf. In plaats van een eiland koos ik voor een bartafel op wielen zodat deze gemakkelijk aan de kant kan worden geschoven. Hiermee behouden we alle flexibiliteit om de ruimte anders in te delen. Tegen de lange wand plaatste we een maatwerk bankje met hierboven een behang met hierop het logo van het bedrijf geprint. Een fijne plek om met z’n alle gezellig te lunchen maar ook om tijdens een workshop wat meerdere mensen langs de kant te kunnen laten plaats nemen.

 

Kantoren

 

Alle kantoren krijgen allemaal een verschillende functie, van brainstorm ruimte tot grote vergaderzaal en flexwerk plekken, er moest overal een plekje voor komen. In de grote vergaderzaal koos ik voor een lange tafel met verschillende aantal stoelen hierom heen en een achterwand van akoestiek verbeterende houtpanelen. In het hoekje twee stoelen om wat informeler met elkaar te kunnen kletsen. Uiteraard gebruikte we huidige meubels en accessoires van de kantoren weer terug in dit ontwerp! In de brainstorm ruimte staat een grote sta tafel om wat actiever met elkaar te kunnen overleggen en in combinatie met de kurken wanden zal er meer interactie gaan ontstaan. Ook de kurken wanden dragen bij aan het verbeteren van de akoestiek in de ruimtes.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Kantoor interieurontwerp Boxtel  nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!