Standbouw ontwerp M&C

MetDanique werd gevraagd om een standbouw ontwerp te maken voor het bedrijf M&C. Voor de aankomende beurzen (waaronder Security beurs in Essen en de Bouwbeurs te Utrecht) wilde M&C Protect BV graag eens met een andere, wat huiselijker en eigentijdse stand hun nieuwste producten showen. De wens voor het standontwerp was een gezelligere, huiselijkere sfeer, waardoor zij zich onderscheiden in de Hang- en Sluitwerk branche. We kozen voor natuurlijke materialen zoals hout en gebruikte de bedrijfskleur oranje als uitgangspunt. MetDanique mocht het ontwerp van de stand creëren. Met dit ontwerp als uitgangspunt hebben de standbouwers van M&C Protect BV hier een vervolg aan gegeven. Wat ik later bekeken op op de beurs in Essen, extra leuk om dan het ontwerp dan ‘in het echt’ te zien.

 

Op de afbeeldingen hiernaast zie je het sfeer moodboard en de 3D visuals van het standbouw ontwerp. Bekijk hier wat  ik voor jou kan betekenen of hoe een Interieuradvies in zijn werking gaat.

 

Opzoek naar inspiratie voor jouw woning? Op Pinterest en Instagram voorzie ik je graag van de laatste trends en interieur inspiratie.