Standbouw ontwerp

Voor de 9 maanden beurs werd MetDanique door Urban Iki gevraagd om een standbouw ontwerp te maken waar zij mee naar de beurs zouden gaan. Als uitgangspunt voor de stand dit jaar werd de sfeer Boudoir Chic gekozen, een fijne warme sfeer met oudroze en donkerbruine kleuren. En uiteraard een chique gouden touche om de sfeer helemaal af te maken. De wens was een fijn zitje waar de bezoeker even kon zitten en op de foto kon gaan voor de win-actie.

In het ontwerp koos ik voor een opvallende bank en fauteuil wat de ruimte extra aantrekkelijk maakte om op af te lopen. De gouden details brachten we terug in de woonaccessoires en een opvallende lamp. Om het zit gedeelte meer als een knus hoekje te laten voelen koos ik er voor om  twee verschillende deels over elkaar heen te leggen. Dit verbind de fauteuil en de bank meer met elkaar waardoor deze niet zo ‘los’ in de ruimte staan. Naast het ontwerp leverde ik ook een uitgebreide shoplist aan zodat de opdrachtgevers gemakkelijk en snel de producten konden bestellen zodat deze op tijd binnen waren voor de beurs.

Op de portfolio pagina kunt naast dit standbouw ontwerp nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!