Shoppen MetDanique

Voor wie is het Kleur- en Interieuradvies?

Vind je het zelf erg leuk om bezig te zijn met interieur, maar vind je het lastig om te realiseren wat je voor ogen hebt? Shoppen voor je interieur vind je heerlijk maar niet de juiste keuzes durven maken of overal juist enthousiast over zijn zorgt nog wel eens voor een miskoop. Laten wij dan samen gaan shoppen! Op basis van jouw wensen geef ik je tijdens het winkelen praktische tips en handvatten om verder te gaan met het creëren van jouw droom interieur. Ik ga graag mee als jou personal shopping stylist.

Wat is Shoppen MetDanique?

Omdat een fijn (t)huis juist vaak in de details zit ga ik graag mee om een dag jouw personal shopping stylist te zijn! We spreken af in een grote woonwinkel, zoals Loods5 of Eijerkamp en beginnen uiteraard met een kopje koffie of thee met wat lekkers. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen, bespreken we jou huidige woonsituatie en je woonwensen waar je juist graag naar toe wilt! Koffie op? Shoppen maar!

Tijdens het winkelen voorzie ik je graag van tips en praktische handvatten zodat jij gemakkelijk keuzes kunt maken. Aan de hand van ons gesprek begeleid ik je door de jungle van woon items!

Dus even op een rijtje, wat krijg je bij het Shoppen MetDanique?
  • Een telefonische kennismaking
  • Koffie (of thee) met wat lekkers zodat we rustig jouw woonwensen en huidige situatie kunnen bespreken
  • 3 uur shoppen met mij als jouw personal stylist (inclusief de kennismaking)
  • Mijn tips en tricks voor kleur, interieur & styling
  • Alle tijd om jouw vragen te stellen
  • Na afloop kun je je uitgekozen items direct zelf aanschaffen en mee naar huis nemen
De investering voor het Shoppen MetDanique is € 395,-

Dit bedrag is inclusief btw en exclusief de producten die jij natuurlijk mee naar huis wilt nemen! MetDanique berekent geen reiskosten in Nederland.

Is er voorbereiding nodig voor het Shoppen MetDanique?

Om de tijd zo goed mogelijk te benutten is het handig als je foto’s van de ruimtes waarvoor je wilt shoppen mee wilt nemen. Ook is het handig om te weten welke sfeer zou je fijn vinden om te creëren? Wat is jouw stijl? Dit kun je doen door een moodboard te maken of inspiratie te zoeken op Pinterest.

Wie is Danique Koldenhof?

Als gediplomeerd ruimtelijk vormgever aan vakschool Cibap in Zwolle heb ik mij gespecialiseerd in Kleur en Interieur. Ik verdiep mij graag in de uiteenlopende wensen van mensen om zo een passend interieur te creëren. Met mijn liefde en passie voor interieur ga ik altijd vol enthousiasme aan de slag. Mijn passie voor interieur in combinatie met de laatste interieur trends, materialen en kleuren kennis, zorgen ervoor dat ik altijd een passende oplossing creëer voor al jouw interieur- en woonwensen.