Uitgebreid Interieuradvies

Voor wie is het Uitgebreid Interieuradvies?

Ben jij niet tevreden met jouw interieur en wil je een totale make-over van jouw woonkamer? Of heb je een mooie ruimte als slaapkamer, maar kom je er na lange tijd nog steeds niet tot rust? Dan is het Uitgebreid Interieuradvies echt iets voor jou. Het is dan namelijk verstandig om een aantal belangrijke aspecten te bekijken en deze maak ik graag voor jou in orde door middel van een moodboard, kleuren- en meubelplan. En aan het einde krijg je ook nog eens de gehele shoplist, om zo in een paar klikken je nieuwe interieur te kunnen aanschaffen!

Uitgebreid Interieuradvies
Wat is het Uitgebreid Interieuradvies?

Wanneer je voor het Uitgebreid Interieuradvies gaat, kom ik eerst ter kennismaking bij jullie langs. Daarin bespreken we jouw woonwensen en mogelijkheden van de woonruimte die je graag wilt veranderen. Aan de hand van dit bezoek ga ik voor jou aan de slag met het ontwerpen van je nieuwe droominterieur!

Tijdens de eerste tussenoplevering bespreken we mijn eerste ideeën, het moodboard en de verschillende indelingen. Nadat je de favoriete indelingen van de betreffende woonruimte hebt uitgekozen, ga ik verder aan de slag met het advies. Het uiteindelijke ontwerp presenteer ik graag weer bij je thuis en dit doe ik aan de hand van 3D ontwerpen, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Na de presentatie ontvang je de presentatie met een digitale shoplist, zodat je gemakkelijk met een druk op de knop het nieuwe interieur kunt aanschaffen!

Dus even op een rijtje, wat krijg je met het Kleur- en Interieuradvies?
 • Een vrijblijvende kennismaking
 • Persoonlijk moodboard
 • Mijn uitgeschreven visie
 • Persoonlijke schetsontwerpen betreft indelingen
 • Tussenpresentatie door middel van een (telefonisch) adviesgesprek
 • De plattegrond met indelingsplan
 • Gerenderd 3D-ontwerp van jouw woonruimte
 • Het kleurenplan
 • Het meubelplan
 • Verlichting- & armaturenplan
 • Overzicht van de accessoires
 • De shoplist om direct je interieur te kunnen aanschaffen
 • De eindpresentatie bij jou thuis, telefonisch of online
De investering voor het Uitgebreid Interieuradvies is € 995,-

Dit bedrag is gebaseerd op gemiddelde woon+eetkamer en is inclusief btw. MetDanique berekent geen reiskosten in Nederland.

Is er voorbereiding nodig voor het Uitgebreid Interieuradvies?

Uit ervaring weet ik dat het voor jou handig kan zijn om alvast een moodboard te maken of om op zoek te gaan naar inspiratie op Pinterest. Zo kun je visueel maken waar je aan zit te denken. Het is zeker niet verplicht, want ik begrijp dat het lastig kan zijn. We kunnen ook samen aan de slag gaan met het vinden van jullie stijl.

Want andere zeggen over Uitgebreid Interieuradvies

“Danique heeft onze, te verbouwen, woning op Texel o.a. een ontzettend mooi 3D-ontwerp gemaakt! Hiervoor heeft ze echt de tijd genomen, goed naar ons geluisterd en onze smaak perfect aangevoeld. Danique hield ons goed op de hoogte en checkte steeds met ons of ze op de goede weg zat. We hebben de samenwerking als heel prettig ervaren en het resultaat is echt boven verwachting!” – Angela van der Ploeg

WIE IS DANIQUE KOLDENHOF?

Als gediplomeerd ruimtelijk vormgever aan vakschool Cibap in Zwolle heb ik mij gespecialiseerd in Kleur en Interieur. Ik verdiep mij graag in de uiteenlopende wensen van mensen om zo een passend interieur te creëren. Met mijn liefde en passie voor interieur ga ik altijd vol enthousiasme aan de slag. Mijn passie voor interieur in combinatie met de laatste interieur trends, materialen en kleuren kennis, zorgen ervoor dat ik altijd een passende oplossing creëer voor al jouw interieur- en woonwensen.