Werkwijze Interieuradvies

Fase 1: Kennismaking

Een fijne samenwerking begint natuurlijk bij een persoonlijke klik! Daarom kom ik bij jou thuis om jouw/jullie woonwensen en dromen in kaart te brengen. Op deze manier kan ik je/jullie wat beter leren kennen en kan ik meteen de ruimtes wat je wilt laten inrichten bekijken en fotograferen zodat ik op een later moment jullie ruimte er nog kan bekijken.Ik leg je mijn werkwijze uit waardoor jij overzicht krijgt. Naar aanleiding van deze kennismaking adviseer ik je één van mijn Interieuradvies pakketten of maak ik een offerte op maat voor je. Wanneer alles naar jullie wens is, ga ik voor jou aan de slag!

Interieurontwerp
Interieuradvies

Fase 2: Schetsontwerpen en tussenoplevering

Na onze kennismaking ga ik aan de slag met je wensen omzetten in eerste schetsen en plannen. Deze eerste ontwerpvoorstellen bespreek ik tijdens een tussenpresentatie met je bij jou thuis. In deze voorstellen laat ik de eerste sfeer en kleur voorstellen zien samen met mogelijke, functionele indelingen die aansluiten op jouw woonwensen. Uit deze voorstellen kunnen jullie op een later moment rustig een keuze uit maken of jullie gewenste combinatie stellen.

* In deze fase van het interieuradvies gaat het dus nog niet over kleur, verlichting, meubels en accessoires etc. 

Fase 3: Eindpresentatie

Als jij enthousiast wordt van het eerste ontwerpvoorstel, ga ik het ontwerp verder voor je uitwerken en vertalen naar een 3D interieurontwerp. De presentatie zal bij jullie thuis plaats vinden waarbij ik het ontwerp aan je toelicht. Ik neem je mee door het plan en maak het visueel en inzichtelijk door middel van moodboards, 3D gerenderde visuals, kleur en materialenplan, plattegronden en andere aanvullingen aansluitend bij jullie wensen. Overzichtelijk voor jou én voor de uitvoerders. Je ontvangt een digitale versie van het ontwerp, alle informatie en de gebruikte stalen van de uitgekozen kleur, materialen etc ontvangen. Uiteraard is er indien gewenst een correctie ronde.

Interieuradvies Voorburg

Fase 4: Na het interieuradvies

Na de presentatie van het interieuradvies, kun je zelf aan de slag gaan met de uitwerking van het ontwerp. Maar ik kan je hierbij ook ontzorgen en de juiste vakmensen voor je inschakelen, meubels en accessoires voor je inkopen en/of de afstyling doen. Bekijk hier wat ik voor jou kan betekenen!

TIP

Nieuwbouw woning gekocht? Schakel op tijd een interieurontwerper in, zodat we de deadlines van de aannemer kunnen halen. Ook kan er zo tijdens de bouw rekening worden gehouden met bijvoorbeeld de indeling en het lichtplan!

Interieuradvies Hendrik-Ido-Ambacht